2016-10-12

Ajantaju

Kolme viikkoa harkkomuurausta takana, osaltaan tuntuu että tätä ollaan tehty jo ikuisuus mutta toisaalta 3 viikkoa on todella lyhyt aika. Vapaa-aikaa on onneksi ollut ja se kaikki on käytetty tontilla työskentelyyn. Päivän lehdet ja televisionkatselu on saanut jäädä. On se jotenkin uskomatonta miten lyhyessä ajassa aletaan olla niin korkealla, vielä pari kerrosta ja puolivälin pysäkki ontelolaattojen asennus alkaa olla lähellä. No siinä kohtaa tuleekin aika monta muuta rakenneltavaa kohtaa ja ylöspäin mennään paljon hitaammin.

Mutta se ajantaju, kotona on tullut käytyä vain nukkumassa. Maailman meno ei kuitenkaan pysähdy vaikka itsellä kaikki vapaa-aika tulee käytettyä talon rakentamiseen ja tulevan tavaran laskentaan. Toistaiseksi mikään tavara ei ole loppunut kesken ja työt ovat sujuneet. Hassua sinänsä mutta hoidettavien juoksevien asioiden kuten laskujen maksun priorisoi vähän matalemmalle ja toisaalta kuvittelee että aikaa ei ole juuri kulunut. Tänään kotiin tullessa on tullut 3 muistutusta maksamattomista laskuista, on siis hyvä istua alas ja hoitaa myös kotiasioita.

Tontilla kaikki aika käytetään rakentamiseen eikä tulevan tavaran laskentaan oikein malta jättää aikaa. Kun hanskat tippuu tonttiin illalla, valot sammuu heti ja kotiin palautumaan. Mieli ei siten oikein ole pysynyt mukana miten vauhdilla ollaan menty eteenpäin ja mitä pitäisi muistaa tulevina päivinä. Huomasin että aamulla ennen töihin menoa on mukava käydä tontilla vain katselemassa päivänvalossa aikaansaannoksia ja tehdä laskentaa tulevalle tavaralle. Nyt itsekin tajuaa mitä ollaan saatu aikaiseksi. Onneksi työpaikalle on vain 3 minuuutin ajomatka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti